Over ons

Werken Aan School is verbonden aan Het Trainingsbureau, een coöperatie van zelfstandige trainers. Door deze nauwe samenwerking kunnen de diverse expertises van deze trainers ingezet worden, naast de eigen kennis en ervaringen. Meerdere inzichten, aanvliegroutes, creatieve ideeën en ervaringen vanuit diverse branches bieden een zee aan mogelijkheden om de oplossing op maat aan te kunnen bieden.

Waarom, onze purpose?

Binnen HetTrainingsbureau hebben we het vaak gehad of leren. De essentie van leren (terug) brengen is onze missie. Alleen dat begint eigenlijk bij het behouden van de essentie van leren. Laat leren leuk zijn en mensen blijven leren. Zowel uit eigen ervaring als wanneer we kijken naar onze kinderen zien we veel leer vermaak verloren gaan. Enerzijds doordat kinderen een bepaald rugzakje meedragen anderzijds omdat de juiste school niet direct in de buurt is.

We geloven erin dat wanneer we de teams die hieraan werken ondersteunen, uiteindelijk de scholen beter worden.

Kom je met ons in contact?

[ninja_form id=2]