Natascha Vale

Schoolleiders noemen Natascha vaak de verbinder en dat klopt ook. Ze gelooft immers in mensen, is gek op ze, kan relativeren en plotseling lachen. Zo opent ze deuren, die gesloten lijken. Natascha zet teams aan tot simpele oplossingen. Bij haar kom je in beweging en tot actie. Want een idee of ambitie is leuk, het is nog veel leuker en uitdagender om ze samen te verwezenlijken.

Synergie ontstaat, wanneer de visie van een school en de ambities van docenten samenvallen. Dan gaan docenten fluitend aan het werk en voegen daadwerkelijk waarde toe aan school. Zo ontstaan ijzersterke teams die tot actie komen en binding voelen met school. Dat leidt tot eigenaarschap en resultaat. Dat is waar Natascha voor gaat!

Natascha faciliteert gemakkelijk de dialoog binnen scholen. Dat komt door haar leidinggevende achtergrond in commercie, haar opleidingen en coaching- en trainingservaringen bij scholen,  Ze heeft oog voor het groepsproces en aandacht voor het individu.

Natascha zorgt voor veel energie en legt de pijnplekken op een positieve manier bloot. Dat doet ze met een vanzelfsprekend enthousiasme en stelt vragen. Want wie goede vragen stelt, krijgt goede antwoorden. Waarbij ze altijd focust op waar de kracht zit. Met nieuwsgierigheid en een half vol glas als uitgangspunt, gelooft ze dat alles mogelijk is.

SAMEN WERKEN AAN SCHOOL

Natascha werkt samen met studenten, docenten, teamleiders en schoolleiders aan de volgende onderwerpen:

• Ontwikkelen van en betekenis geven aan de identiteit en kernwaarden.
  • Voorbereiding open dag: de aantrekkelijkheid van school en hoe laat je het zien?
  • Vormgeven van de (aanspreek)cultuur van school.
  • Feedback geven en ontvangen.
  • Persoonlijk ontwikkelen van leiderschap en eigenaarschap.
  • Ontwikkeling van persoonlijk gedrag met PersonalMapping van MapsTell.
  • Bewustwording en zichtbaar maken van 21ste eeuwse vaardigheden.
  • Inspiratie teamdagen voor scholen.
  • Interactieve workshops voor besturen en onderwijscongressen.

Meer weten:

Natuurlijk kun je Natascha ook direct bereiken via e-mail of telefoon: 06-51227155