Schoolrapport

Leerlingen krijgen vaak een rapport, een beoordeling van hun ontwikkeling en inzet. Werken Aan School is geïnteresseerd in de beoordelingen die scholen krijgen als zij nu een schoolrapport krijgen. We nodigen daarom iedereen uit het rapport in te vullen voor de school! Dit rapport kan door meerdere docenten, medewerkers, directieleden, scholieren of studenten worden ingevuld.

Rapport invullen

De school met de meeste beoordelingen ontvangt het nieuwe kaartspel van de Box vol Werkplezier!

Klik hier om de school of onderwijsinstelling te beoordelen.

Rapport bespreking

Ben je ook nieuwsgierig hoe je school scoort en wat iedereen erbij heeft opgeschreven? Wil je het schoolrapport met ons bespreken? We starten het nieuwe kalenderjaar met extra lange tien-minuten-gesprekken.

Maak je je zorgen over de resultaten? Krijg je graag complimenten? Wil je weten waar je de komende periode aan kunt werken? Vul dan nu het contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Contactformulier Werken Aan School