Plezier op de beursvloer

Afgelopen week stond Werken aan School op de HR Live beurs samen met de collega’s van het Trainingsbureau. Met veel plezier hebben we daar samen de Box vol Werkplezier gelanceerd. En plezierig was het zeker! We hebben veel interessante mensen gesproken, mooie vragen beantwoord én mogen stellen. Wat is het toch mooi om elkaar te verwonderen en de verbinding te zoeken.

Plezierige resultaten

De Box vol Werkplezier is binnen het onderwijs heel toepasselijk. Op basis van de kennis en ervaringen van alle associates van het Trainingsbureau zijn de vier pijlers van de Box vol Werkplezier gevormd. Belangrijke principes en theorieën komen terug in één mooi geheel. Deze pijlers zijn Verrassen, Verwonderen, Verbinden en Veiligheid & Vertrouwen.  Onderzoek heeft aangetoond dat door een toename van werkplezier de resultaten verbeteren. Zoals teams die beter samenwerken en zelfs het verzuim onder medewerkers afneemt. Uiteindelijk is het doel om met elkaar een prettige cultuur te creëren om in te werken. Daarmee zorgen de vier pijlers voor een bijdrage aan innovatie en positieve energie.

Makkelijk toepasbaar werkplezier

De Box voor Werkplezier is binnen het onderwijs ook heel toepasbaar. We hebben een uitgebreid traject samengesteld met een speciale training voor school- en/of teamleiders. Daarnaast trainen we de docenten en het onderwijsondersteunend personeel. Ook ontwikkelen we samen coachformulieren om de fijne leeromgeving warm te houden en te stimuleren onderling. Daarbij zijn naast de trainingsdagen tal van eenvoudige, korte opdrachten beschikbaar. Deze werkvormen zijn tijdens de werkweek, een teamvergadering of zelfs in de les toe te passen. Met plezier werken óp school en samen met collega’s werken áán school.

Inspiratie opdoen?

Wil jij ook meer weten over deze plezierige manier van samenwerken? Wil je ervaren wat voor diverse werkvormen er aan bod komen? Daarom  organiseren we binnenkort inspiratieavonden! Aanmelding voor een inspiratieavond via Werken aan School zorgt voor een extra voordelige kennismaking.

Klik hier voor de inspiratieavond op 23 november in Utrecht en vermeld bij de opmerkingen dat je via Werken aan School komt.

Klik hier voor de inspiratieavond op 13 december in Den Haag en vermeld bij de opmerkingen dat je via Werken aan School komt.

Wil je alvast met ons van gedachte wisselen? Bel of mail ons dan vooral, we komen ook graag langs voor een goed gesprek en een kop koffie.

Related posts

Leave a Comment